O nama

KRiP (kvizaška razbibriga i piće) novi je projekt na zagrebačkoj pubkvizaškoj sceni koji je pokrenula profesionalna i predana ekipa s dugogodišnjim iskustvom organizacije i kreacije kvizaškog programa u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske.

Ono po čemu se KRiP ističe su jedinstvena, originalna i bogata struktura kviza sa stotinu pitanja i velikim brojem različitih kategorija, tematska raznolikost, visoka razina organizacije, fenomenalan nagradni fond i prije svega ogromna strast i predanost organizaciji i kreaciji kvalitetnog kvizaškog programa. Kao igračice i igrači, u pub kvizovima vidimo idealan oblik provođenja slobodnog vremena u ugodnom društvu s privlačnim dodatkom testiranja vlastitog znanja i usputnog učenja tijekom izlaska na cugu. Kao organizatorice i organizatori, pub kvizove smatramo svojim pozivom koji doživljavamo ozbiljno i s velikom odgovornošću.

Uzbudljiv i napet, pristupačan ali dovoljno izazovan, u opuštenoj atmosferi ali s pravom dozom zdrave kompetitivnosti, KRiP je koncipiran kao najbolja moguća kvizaška zabava ne samo za iskusnije ekipe nego jednako tako i za novopečene, znatiželjne entuzijaste. Lijepo uređen prostor kluba Metropolis, vrhunska tehnička oprema za igranje kviza i poznato lice domaće stand-up komedije Goran Vugrinec Goc u ulozi voditelja dodatno doprinose kvizaškom iskustvu koje drugdje ne možete naći.

Uz kviz općeg znanja i kulture koji se održava dva puta mjesečno, igraju se i raznovrsna specijalna izdanja KRiP-a: filmsko-televizijski, glazbeni, popkulturni, sportski i mnogi drugi.

Kako izgleda naš kviz?

Okupite ekipu, prijavite nam se za kviz, dođite dvadesetak minuta prije početka da zgrabite željeni stol. Mi vam pripremimo našiljene olovke i papire za igranje kviza. Pitanja se vrte na dva velika platna i tri Smart TV-a, što osigurava lijepu vidljivost sa svih stolova. Na kvizu postoje dvije pauze, tijekom kojih naša uvježbana ekipa ispravlja vaše testove, priprema privremenu (prva pauza) i konačnu (druga pauza) rang listu, voditelj čita točne odgovore i, na samom kraju, dvije najbolje ekipe poziva u veliko finale na pozornici. Nagrade osvajaju najbolje dvije ekipe.

Imate li kakvo pitanje, slobodno nam se javite na mail organizacija@krip.com.hr.

Sljedeći kvizovi

28. 2. (nedjelja) – Live stream Opći KRiP #20 – 20:00
February 23, 2021

Stalkajte KRiP na Facebooku

KRiP omogućuju...