O nama - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi

O nama

KRiP (kvizaška razbibriga i piće) projekt je na zagrebačkoj pubkvizaškoj sceni koji je u siječnju 2020. godine pokrenula profesionalna i predana ekipa s dugogodišnjim iskustvom organizacije i kreacije kvizaškog programa u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske. 

Ono po čemu se KRiP ističe su jedinstvena, originalna i bogata struktura kviza sa stotinu pitanja i velikim brojem različitih kategorija, tematska raznolikost, visoka razina organizacije, fenomenalan nagradni fond i prije svega ogromna strast i predanost organizaciji i kreaciji kvalitetnog kvizaškog programa. Kao igračice i igrači, u pub kvizovima vidimo idealan oblik provođenja slobodnog vremena u ugodnom društvu s privlačnim dodatkom testiranja vlastitog znanja i usputnog učenja tijekom izlaska na cugu. Kao organizatorice i organizatori, pub kvizove smatramo svojim pozivom koji doživljavamo ozbiljno i s velikom odgovornošću.

Uzbudljiv i napet, pristupačan ali dovoljno izazovan, u opuštenoj atmosferi ali s pravom dozom zdrave kompetitivnosti, KRiP je koncipiran kao najbolja moguća kvizaška zabava ne samo za iskusnije ekipe nego jednako tako i za novopečene, znatiželjne entuzijaste.

KRiP se može odigrati u dva oblika: uživo i online. Uživo, na tjednoj bazi, igra se tjedna epizoda kviza na šest lokacija u Zagrebu i diljem Hrvatske, s istim pitanjima, od ponedjeljka do nedjelje u obliku warm-up kvizova – zagrijavanja za Superligu koja kreće u ožujku, a nedjeljom – isključivo u zagrebačkom klubu Metropolis – igra se klasičan ligaški kviz pod vodstvom poznatog lica domaće stand-up komedije Gorana Vugrineca Goca. Online, tj. live stream kvizove moguće je zaigrati svake nedjelje, a ponekad se na rasporedu nađu i tematski live stream kvizovi.

KRiP kviz možete odigrati svaki dan u tjednu na više lokacija (Novi Zagreb – Metropolis Club; centar – JJ Sound, Pivana, Sax!; Savica – Imperia Coffee & Wine bar; Vrbani III – Me Gusta bar), a u svojoj ponudi ima kvizove općeg znanja koji se igraju uživo i online, kao i tematske kvizove koji se održavaju u novozagrebačkom Metropolisu i u centru, u kafiću Crni mačak (popkulturni, filmski, serije, glazbeni, glazbeno-opći, sportski, a i obrađuje specifičnije teme poput: FRIENDS, Gilmoreica, The Officea, Brooklyn Nine-Nine, Harryja Pottera, Formule 1, Seinfelda, gaminga, RuPaul’s Drag Racea i sličnih).

28. travnja 2021. godine održan je online KRiP kviz koji je okupio čak 380 ekipa, što je uvjerljiv državni rekord po broju sudionika na jednom kvizu. (Drugi najposjećeniji kviz imao je 273 ekipe. Također KRiP.)

Kako izgleda naš kviz?

Okupite ekipu, prijavite nam se za kviz kako biste imali osigurano mjesto na kvizu, dođite dvadesetak minuta prije početka da zgrabite željeni stol. Mi vam pripremimo našiljene olovke, papire za igranje kviza i podloške. Na kojoj god lokaciji igramo posebno pazimo da se sa svih pozicija dobro vidi i čuje kvizaška prezentacija, ali i da komotno sjedite na vašim mjestima. Na kvizu postoje dvije pauze, tijekom kojih naša uvježbana ekipa ispravlja vaše testove, priprema privremenu (prva pauza) i konačnu (druga pauza) rang listu, voditelj čita točne odgovore, prođe se detaljno kroz finalnu rang listu te se proglasi pobjednička ekipa. Također, dodjeljujemo nagrade najbolje plasiranim, ali i nasumično odabranim ekipama.

U Metropolisu (svake nedjelje) se održava specifično finale: na samom kraju kviza dvije najbolje ekipe igraju veliko finale na pozornici. Pobjednička ekipa je ona koja pobijedi u finalu, neovisno o osvojenom broju bodova tijekom samog kviza. Na ostalim lokacijama nema finala, već ekipa s najviše osvojenih bodova tijekom samoga kviza je automatski pobjednik.

Imate li kakvo pitanje, slobodno nam se javite na mail organizacija@krip.com.hr.

Prijavite se na KRiP Newsletter

NAŠE DOSADAŠNJE SURADNJE

KRiP-ov nagradni fond omogućuju...