O nama - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi

O nama

KRiP (kvizaška razbibriga i piće) novi je projekt na zagrebačkoj pubkvizaškoj sceni koji je pokrenula profesionalna i predana ekipa s dugogodišnjim iskustvom organizacije i kreacije kvizaškog programa u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske.

Ono po čemu se KRiP ističe su jedinstvena, originalna i bogata struktura kviza sa stotinu pitanja i velikim brojem različitih kategorija, tematska raznolikost, visoka razina organizacije, fenomenalan nagradni fond i prije svega ogromna strast i predanost organizaciji i kreaciji kvalitetnog kvizaškog programa. Kao igračice i igrači, u pub kvizovima vidimo idealan oblik provođenja slobodnog vremena u ugodnom društvu s privlačnim dodatkom testiranja vlastitog znanja i usputnog učenja tijekom izlaska na cugu. Kao organizatorice i organizatori, pub kvizove smatramo svojim pozivom koji doživljavamo ozbiljno i s velikom odgovornošću.

Uzbudljiv i napet, pristupačan ali dovoljno izazovan, u opuštenoj atmosferi ali s pravom dozom zdrave kompetitivnosti, KRiP je koncipiran kao najbolja moguća kvizaška zabava ne samo za iskusnije ekipe nego jednako tako i za novopečene, znatiželjne entuzijaste. Lijepo uređen prostor kluba Metropolis, vrhunska tehnička oprema za igranje kviza i poznato lice domaće stand-up komedije Goran Vugrinec Goc u ulozi voditelja dodatno doprinose kvizaškom iskustvu koje drugdje ne možete naći.

Uz kviz općeg znanja i kulture koji se održava dva puta mjesečno, igraju se i raznovrsna specijalna izdanja KRiP-a: filmsko-televizijski, glazbeni, popkulturni, sportski i mnogi drugi.

28. travnja 2021. godine održan je online KRiP kviz koji je okupio čak 380 ekipa, što je uvjerljiv državni rekord po broju sudionika na jednom kvizu. (Drugi najposjećeniji kviz imao je 273 ekipe. Također KRiP.)

KRiP kviz je registrirana djelatnost obrta od koje državi plaćamo porez, prirez, doprinose i sva druga propisana davanja.

Kako izgleda naš kviz?

Okupite ekipu, prijavite nam se za kviz, dođite dvadesetak minuta prije početka da zgrabite željeni stol. Mi vam pripremimo našiljene olovke i papire za igranje kviza. Pitanja se vrte na dva velika platna i tri Smart TV-a, što osigurava lijepu vidljivost sa svih stolova. Na kvizu postoje dvije pauze, tijekom kojih naša uvježbana ekipa ispravlja vaše testove, priprema privremenu (prva pauza) i konačnu (druga pauza) rang listu, voditelj čita točne odgovore i, na samom kraju, dvije najbolje ekipe poziva u veliko finale na pozornici. Nagrade osvajaju najbolje dvije ekipe.

Imate li kakvo pitanje, slobodno nam se javite na mail organizacija@krip.com.hr.

Sljedeći kvizovi

Stalkajte KRiP na Facebooku

Prijavite se na KRiP Newsletter

NAŠE DOSADAŠNJE SURADNJE

KRiP-ov nagradni fond omogućuju...