Kvizaški teambuilding

Pub kviz kao forma zabave idealna je za druženje i povezivanje s ljudima dok istovremeno nudi vrijednu usputnu intelektualnu stimulaciju i stjecanje novih znanja. Baš zbog te svoje unikatne kvalitete koja kombinira standardni izlazak na piće s nikad zabavnijim školskim ispitom, i kolege premješta iz radne okoline u ugodan prostor druženja, razgovora i pozitivnog natjecanja, pub kvizovi su super rješenje za teambuilding.

Želite li organizirati pamtljiv korporativni event, obogatiti sadržaj svojih konferencija i radionica, na zaigran način natjerati svoje zaposlenike da usvoje dodatna znanja ili kolegama jednostavno priuštiti zabavno iskustvo koje će ih zbližiti bez napora vucaranja po šumama, javite nam se da za vas osmislimo i realiziramo najbolje moguće iskustvo.

Ovisno o vašim željama i potrebama, KRiP kvizove radimo na hrvatskom i engleskom jeziku, a prilagoditi možemo i samu strukturu i temu kviza. Osim kviza uživo, postoji i opcija organizacije kvalitetnog kviza na daljinu, putem live streama.

Za sva pitanja ili dogovore oko slanja ponude slobodno nas kontaktirajte putem maila organizacija@krip.com.hr.

Dosadašnje super suradnje:

Sljedeći kvizovi

16. 1. (nedjelja) – Opći KRiP #44 – 19:30
January 11, 2022
16. 1. (nedjelja) – Live stream Opći KRiP #55 – 20:00
January 11, 2022
20. 1. (četvrtak) – Glazbeni KRiP #2 – 19:30
January 14, 2022

Stalkajte KRiP na Facebooku