Zovite prijatelje oduševljeni, otvarajte vino u ekstazi: Prvi vam KRiP u veljači dolazi! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 7. 2. - 20:00 - internet

Zovite prijatelje oduševljeni, otvarajte vino u ekstazi: Prvi vam KRiP u veljači dolazi!

Snijeg i sunce se izmjenjuju, brojke na kalendaru također, ali dobri stari KRiP ostaje isti. U nedjelju, 7. veljače s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo novi veliki kviz općeg znanja i kulture – Live stream Opći KRiP #17. Pod vodstvom stand-up komičara i najvećeg obožavatelja fotografkinje i modela Patí Boyeauede, Gorana Vugrineca, odigrat ćemo još jednu zabavnu provjeru vašeg znanja koja će trajati dva sata. Standardnim pubkvizaškim pitanjima, zagonetkama, asocijacijama, ABC pitalicama i nakaradnim abominacijama iz Painta testirat ćemo vaše poznavanje svih mogućih područja od Afganistana i Alzheimera do Zenice i Zombielanda, a za najsretnije ekipe ponovno smo pripremili super nagradne pakete.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebnu za igru je stabilna internetska veza. Okupite ekipu, rezervirajte nedjelju navečer za nas i prijavite se putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoj kvizaški tim možete sastaviti od familije, ukućana, prijatelja ili neprijatelja, a velik izbor aplikacija za komunikaciju na daljinu omogućuje vam i da se povežete s Mentalnom snagom Marina Čilića ili kako se već zove vaša uobičajena pubkvizaška ekipa. Koji god bio vaš omiljeni način igranja KRiP-a, imate našu riječ da ćemo se tradicionalno potruditi da nedjelja podsjeća na petak!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (7. 2.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i usput ponovite razliku između Walta Whitmana i Waltera Whitea!

Prijavite se na KRiP Newsletter