ZnaLaško - kvizaški kup by KRiP: Kreće drugi val našeg natjecanja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
listopad - prosinac 2023.

ZnaLaško - kvizaški kup by KRiP: Kreće drugi val našeg natjecanja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj!

Nakon što smo u kasnom proljeću održali prvu fazu ZnaLaškog – kvizaškog kupa by KRiP, našeg kvizaškog natjecanja općeg znanja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj s velikim finalom u Zagrebu, sada je vrijeme za najavu drugog poluvremena ovog spektakla. U periodu od kraja listopada do sredine prosinca odigrat ćemo novih 35 kvizova u Zagrebu, Samoboru, Krapini, Koprivnici, Varaždinu i Velikom Trgovišću!

U suradnji s Laško pivom pažljivo smo birali lokacije na kojima će se igrati ovi besplatni kvizovi kako bismo osigurali najbolju atmosferu i najbolje uvjete za zabavu. Lokacije koje smo odabrali su:

Caffe bar Play (Brune Bušića 34, Zagreb)
Sportivo Caffe Bar (Radoslava Cimermana 74, Zagreb)
Scout Club Irish Pub (Josipa Komparea 5, Samobor)
Caffe bar Saloon (Starogradska 14, Krapina)
Beertija (Ivana Generalića 3, Koprivnica)
Caffe bar Elephant (Graberje 2, Varaždin)
Medina Škrinja (Juraja Habdelića 4, Varaždin)
O5 premium spirit bar (Kolodvorska 4, Veliko Trgovišće)

Koncept ovih kvizaških druženja je jednostavan: riječ je o dinamičnim i pristupačnim kvizovima općeg znanja u trajanju od dva sata na kojima nema nikakve kotizacije, ali je prijava obavezna zbog ograničenog kapaciteta lokacija. Svaka ekipa koja pobijedi na bilo kojem od kvizova, uz super nagrade koje je osiguralo Laško, osvojit će i pozivnicu za veliko finale ZnaLaškog koje ćemo sredinom prosinca zaigrati u Zagrebu. Ovo finale okupit će 35 pobjedničkih ekipa s 35 kvizova iz šest gradova.

Pratite naše društvene mreže kako biste na vrijeme ulovili obavijest o otvaranju prijava za pojedinu lokaciju i osigurali stol za svoju ekipu. Drugu fazu ZnaLaškog otvorit ćemo kvizom u krapinskom Saloonu u subotu, 21. listopada, s početkom u 20:00 sati.

Veselimo vam se svima!

Prijavite se na KRiP Newsletter