Zagrijavanje je završilo: Kreće KRiP-ova jesenska liga! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 10. 09. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Zagrijavanje je završilo: Kreće KRiP-ova jesenska liga!

U nedjelju, 10. rujna, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zabavit ćemo se na prvom kolu KRiP-ove jesenske lige općeg znanja. Riječ je o kvizu općeg znanja sastavljenom od stotinjak pitanja na kojem vrhunske nagrade osvajaju ne samo dvije najbolje, već i nasumično odabrane ekipe sa svih dijelova finalne ljestvice.

Ovaj kviz ujedno je i prvo kolo lige koja će trajati do kraja studenog, a sastojat će se od dvanaest kola. Na temelju plasmana na kvizu, svaka ekipa osvajat će bodove koje ćemo zbrajati na ligaškoj ljestvici. Nakon 12. kola, svakoj ekipi iz evidencije ćemo izbrisati najlošiji rezultat na kvizu i uzeti u obzir samo jedanaest najboljih rezultata. Tri najbolje ekipe u ligi osvojit će super nagrade i vječnu kvizašku slavu.

Ako vas ligaško natjecanje ne zanima ni najmanje, Opći KRiP potpuno je otvoren za sve ekipe koje samo traže odličnu kvizašku zabavu u opuštenoj atmosferi.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve zainteresirane pozivamo da se prijave odmah kupovinom ulaznice ovdje:

Pola sata kasnije, u 20:00 sati, nastavit ćemo omiljenu nam tradiciju live stream kvizova. Pod vodstvom našeg melodičnog slavuja zabavit ćemo se uz 90-minutnu provjeru općeg znanja, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke nagradne pakete. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura. Svoju ekipu možete prijaviti ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter