Za ugodniju izolaciju - megaKRiPovska stotka! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 3. 4. 2020. - internet

Za ugodniju izolaciju - megaKRiPovska stotka!

Nakon što smo naš pub kviz privremeno prebacili iz puba na net i monotoniju karantenskog života, nadamo se, malo ublažili KRiP-ovim kupom #1 i KRiP-om XL, odlučili smo napraviti najveći online kviz dosad: pred vama je megaKRiPovska stotka!

Riječ je, pogađate, o kvizu općeg znanja i kulture sastavljenom od ravno stotinu bodova i sveukupno šest kategorija. Ako pogledamo strukturu, radi se o kvizu koji lako možemo zamisliti da se igra u našem Metropolisu:

Slušajući vaše konstruktivne savjete, odlučili smo povećati vrijeme za davanje odgovora na 40 sekundi za većinu pitanja, a čak imate i mali tajmer na dnu ekrana koji vam otkriva koliko je cajta preostalo. Isto tako, pozadinsku glazbu smo malo stišali kako vas ne bi previše ometala.

Sami kviz sastoji se od dva dijela, a nakon treće i šeste kategorije izlistat će se točni odgovori. Kao i prije, da biste više uživali u kvizu i lakše pratili kategorije napravili smo vam papire u PDF-u.

MegaKRiPovsku stotku možete odigrati s ekipom preko neta, a fino ćete se zabaviti i ako je odigrate sami ili s ukućanima. U svakom slučaju, nadamo se da ćete malo uživati. Izdržimo još malo pa se igramo uživo!

Prijavite se na KRiP Newsletter