Za sve filmofile koji su propustili: Stiže online repriza kviza MovieManiac iz Gardena - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 25. 10. - 20:00 - online

Za sve filmofile koji su propustili: Stiže online repriza kviza MovieManiac iz Gardena

U utorak, 25. listopada, s početkom u 20:00 sati putem live streama ćemo odigrati filmski kviz koji smo u srpnju zaigrali u vrtu pivovare The Garden Brewery. Za sve vas kojima je Garden bio predaleko ili ste zbog obaveza morali preskočiti kviz, ovo je odlična prilika da testirate svoje filmsko znanje i super se zabavite: MovieManiac #1 – live stream filmski kviz iz Gardena nudi 90 minuta super kvizaške zabave tijekom koje ćemo ispitati vaše poznavanje mnogih filmova koje ubrajamo u najznačajnije ili najzabavnije ikad snimljene.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Pripremite kokice, ohladite pivo i okupite se sa svojom ekipom pred televizijskim ekranom pa provjeriti zašto je MovieManiac u Gardenu bio rasprodan u nekoliko dana. Svoj tim možete prijaviti ovdje:

Slušamo se u utorak, 25. listopada!

Prijavite se na KRiP Newsletter