Za opuštene zabava, za kompetitivne liga: Uz KRiP nedjeljom više nema briga! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 14. 01. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Za opuštene zabava, za kompetitivne liga: Uz KRiP nedjeljom više nema briga!

Nakon odlične zabave jučer navečer, vrijeme je za najavu našeg sljedećeg kviza. U nedjelju, 14. siječnja, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo naš novi kviz općeg znanja i kulture od stotinjak pitanja i dva sata kvalitetne zabave.

Riječ je o prvom kolu KRiP-ove zimske lige koja će se sastojati od jedanaest kola. Svaka ekipa na temelju plasmana na kraju kviza osvojit će određen broj bodova, a nakon što odigramo svih jedanaest kola, najlošiji rezultat svakoj će ekipi biti obrisan. Ekipa koja na kraju bude imala najviše bodova osvojit će, jasno, našu Zimsku ligu.

Iako se radi o ligaškom natjecanju, vrijedi napomenuti da je svaki kviz otvoren za baš sve ekipe: i one kompetitivne s peharima na umu, i one kojima je super zabava za nedjelju navečer važnija od prikupljanja bodova. Svaki kviz nije samo otvoren za sve zainteresirane ekipe, već je i individualan u kontekstu dodjele nagrada: na svakom kvizu, kao i uvijek, nagrađivat ćemo ne samo najbolje, već i najsretnije ekipe.

Pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve vas pozivamo da svoje mjesto osigurate kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati, po našoj dobroj staroj tradiciji, odigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Na redu je čak 143. izdanje Live stream Općeg KRiP-a, koji će ponuditi standardnu 90-minutnu kvizašku zabavu, a poneke ekipe ćemo i nagraditi. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica iznosi 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Naši online kvizovi nisu dio ligaškog natjecanja, ali nude lijepu dozu opuštenog razgibavanja mozgova za sve vas kojima Metropolis nije pri ruci ili vam je udobnost kauča draža od putovanja do Novog Zagreba. Svoje mjesto na kvizu osigurajte kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter