Vrućina prži, klima se ne gasi, KRiP je tu da vas u nedjelju spasi! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 4. 7. - 20:00 - internet

Vrućina prži, klima se ne gasi, KRiP je tu da vas u nedjelju spasi!

Nakon prošlotjedne pauze koju smo potrošili na popravak klima uređaja, KRiP se vraća u punom sjaju. U nedjelju, 4. srpnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 37. izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Kroz kviz od osamdesetak pitanja, tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od antropologije i artritisa do Zaca Efrona i Zeda iz Policijske akademije, vodit će vas jedan od najboljih igrača KRiP-a, Luka Puović, član ekipa Lonestar i Lone Usfur (i Lo Usfur, Lost Usfur, Elementarne žestice…). Uz standardne pubkvizaške “pitanje-odgovor” izazove, bit će tu i nešto zagonetki, asocijacija, ABC pitalica i umjetnosti iz Painta koja nije dovoljno dobra da bude izložena ni na zidu kolodvorskog toaleta.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite tim, rezervirajte nedjeljna dva sata za KRiP i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Ugostite prijatelje, okupite familiju ili se putem neke od aplikacija povežite s ekipom Život bez KRiP-a nije priča lipa, ili kako se već zove vaš standardni pubkvizaški tim. Slušamo se u nedjelju u 20:00 sati!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (4. 7.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter