Vrijeme je za malo veselja i sreće: Zimska liga u Metropolisu kreće! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 8. 1. - 19:30 - Metropolis Club

Vrijeme je za malo veselja i sreće: Zimska liga u Metropolisu kreće!

Dragi KRiPoljupci,

nakon kraćeg odmora vraćamo se u Metropolis i na vaše ekrane. U nedjelju, 8. siječnja, održat ćemo prvi kviz u novoj godini!

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo najnovije izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Ovaj veseli kviz sastavljen od stotinjak pitanja na zabavan će način obraditi sve teme od Abesinije do Zagora, a kako je riječ o prvom kvizu unutar nove Zimske lige (sveukupno 12 kvizova u siječnju, veljači i ožujku), sve ekipe dobit će određen broj bodova na temelju svojeg plasmana. Ove bodove svim ćemo ekipama zbrajati za vrijeme trajanja lige, a najbolje tri ekipe na kraju ožujka bit će nagrađene na najbolji mogući način: vječnom slavom, respektom publike i divnim setom medalja.

Iako se radi o kvizu u sklopu lige, on je ipak prije svega individualnog karaktera: na svakom kvizu ekipama ćemo dijeliti fenomenalne nagrade koje su osigurali naši dragi pokrovitelji. Na prvom kvizu u siječnju, primjerice, nagradni fond pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Escape Art, Fuentes i Metropolis Club.

Pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura (19.97 kuna) po osobi, a stol za svoju ekipu rezervirat ćete čim kupite ulaznicu putem Entrija:

(zanemarite sitnu grešku gdje se ispod točne cijene u eurima prikazuje još jedna cijena u eurima – tu trebaju stajati kune, Entrio radi na uklanjanju pogreške)

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije zaigrat ćemo i online verziju istoga kviza. U 20:00 sati okupit ćemo se pred ekranima za nevjerojatno 101. po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a, a na kraju ovog 90-minutnog kviza od osamdeset pitanja podijelit ćemo i neke lijepe nagrade zahvaljujući našem sponzoru – Kampanjola eko bira jednu će ekipu nagraditi krasnim paketom prefinog piva. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura (50.03 kune), a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

(zanemarite sitnu grešku gdje se ispod točne cijene u eurima prikazuje još jedna cijena u eurima – tu trebaju stajati kune, Entrio radi na uklanjanju pogreške)

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter