Vrhunski kviz u super atmosferi: Pripremi vino pa po pitanjima deri! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 15. 1. - 19:30 - Metropolis

Vrhunski kviz u super atmosferi: Pripremi vino pa po pitanjima deri!

Ako je petak dan za metak, utorak je dan za KRiP-ov reklamni letak!

U nedjelju, 15. siječnja, u 19:30 sati u sigetskom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo naš novi kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zabavit ćemo se uz dvosatni kviz sastavljen od stotinjak pitanja. Iako je riječ o drugom kolu naše zimske kvizaške lige, kviz je ipak prije svega individualan: svatko može nastupiti i osvojiti genijalne nagrade.

Vrhunski nagradni fond za najbolje i najsretnije ekipe pripremili su naši vjerni partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Francuska priča, El Toro i Metropolis Club, a pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi (20 kuna), a stol za svoju ekipu rezervirat ćete kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati, pod vodstvom našeg purgerskog slavuja zaigrat ćemo online izdanje kviza. Naš live stream kviz općeg znanja sastavljen je od osamdesetak pitanja i nudi 90 minuta kvalitetnog kvizaškog provoda. Okupite se ispred televizora, povežite s udaljenim rođacima ili prijateljima, ohladite si piće i navalite: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura (50 kuna), a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Rezervirajte si nedjelju navečer za najbolji online kviz i kupite ulaznicu ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter