Vremena za prijavu malo je manje, u nedjelju opet testiramo opću kulturu i znanje! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 18. 4. - 20:00 - internet

Vremena za prijavu malo je manje, u nedjelju opet testiramo opću kulturu i znanje!

Nakon kratkog izleta u glazbene vode, vraćamo se u opću kulturu. U nedjelju, 18. travnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 27. izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja. Pod vodstvom strastvenog konzumenta kroasana Gorana Vugrineca zaigrat ćemo dvosatni kviz sastavljen od osamdesetak pitanja kojim ćemo provjeriti vaše znanje iz svih mogućih područja od Albanije i antiteze do Zagrebačkih mališana i Zenica bluesa. Osim standardnih pubkvizaških pitanja, možete očekivati i poneku zagonetku, igru asocijacije, ABC pitalicu i napad na dobar ukus iz Paintove tvornice.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, osim stabilne internetske veze sve što je potrebno za igru je malo slobodnog vremena. Okupite svoju ekipu i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite familiju pred televizorom, pozovite prijatelje na flašu vina, a putem neke od dostupnih aplikacija možete se i povezati s Potuži se Žuži, Žuži se potuži ili kako se već zove vaša uobičajena pubkvizaška ekipa. Koji je god vaš omiljeni način igranja KRiP-a, imate našu riječ da ćemo vas pokušati malo opustiti prije novih radnih pobjeda.

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (18. 4.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter