Vikend se možda daleko čini, ali KRiP stiže - ništa se ne brini! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 28. 04. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Vikend se možda daleko čini, ali KRiP stiže - ništa se ne brini!

U nedjelju, 28. travnja, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu, u srcu Novog Zagreba, zaigrat ćemo najnovije izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Kao i uvijek, dočekat ćemo vas s više od stotinu pitanja, devet kategorija, super atmosferom i finim alkoholno-prehrambenim nagradnim fondom, a dodatni plus je činjenica da se radi o četvrtom kolu naše – ne dajte da vas vrijeme zavara – PROLJETNE lige.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznica ovdje:

U 20:00 sati, dakako, odigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Znate otprilike što vas čeka: devedesetominutna dobra kvizaška zabava začinjena s ponekim nagradnim paketom koji ćemo nasumično podijeliti. Svaka ekipa može imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoje mjesto na kvizu možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

<

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter