Veselite se šunki, mladom luku i ofarbanom jaju: I onda KRiP kviz kao šećer na kraju! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 17. 4. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Veselite se šunki, mladom luku i ofarbanom jaju: I onda KRiP kviz kao šećer na kraju!

U nedjelju, 17. travnja, organizirat ćemo novo izdanje KRiP-ovog kviza općeg znanja i kulture.

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo Opći KRiP #57 pod vodstvom velikog ljubitelja rotkvica i povremenog stand-up majstora Gorana Vugrineca. Kviz će se – kao i uvijek – sastojati od stotinjak pitanja raspoređenih u desetak kategorija, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo super nagrade. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova pozivamo vas da se prijavite što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: svoj stol na kvizu rezervirat ćete kad nam – u roku od 24 sata nakon primanja naše ponude – pošaljete potvrdu plaćanja. Ulaznice za kviz prodaju se isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije, naš interni KRiPer ugodnoga glasa vodit će online verziju istoga kviza putem Twitcha. S početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo 68. izdanje Live stream Općeg KRiP-a. Pravila su jednostavna: svaka ekipa koja želi igrati smije (u duhu fer pleja) biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim, smislite kul ime i prijavite se klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju na novom KRiP-u!

Prijavite se na KRiP Newsletter