Ventilatori rade, u podrumu je svježe: KRiP se vraća i na internetske mreže! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 12. 6. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Ventilatori rade, u podrumu je svježe: KRiP se vraća i na internetske mreže!

U nedjelju, 12. lipnja, večer ćemo ponovno provesti uz naš kviz općeg znanja i kulture.

S početkom u 19:30 sati, u Metropolis Clubu ćemo pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca odigrati novo izdanje Općeg KRiP-a. Kao i uvijek, čeka vas stotinjak pitanja raspoređenih u desetak kategorija, super nagradni fond uz neke nove pokrovitelje koji su nam se priključili, odlična atmosfera i uvijek nasmijano osoblje. Svaka ekipa željna nadmetanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta sve zainteresirane pozivamo da svoj tim prijave odmah klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – pod vodstvom našeg internog voditelja koji se vraća s odmora zaigrat ćemo 75. po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a. Ovaj online kviz općeg znanja bit će sastavljen od osamdeset pitanja i garantira vam 90 minuta standardno dobre kvizaške zabave. Rezervirajte nedjelju navečer za nas, okupite svoju ekipu i prijavite se klikom ovdje:

U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza.

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter