Večer kad nogomet neće biti sporedna stvar: Nogometni kviz stiže u Metropolis bar! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 25. 5. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Večer kad nogomet neće biti sporedna stvar: Nogometni kviz stiže u Metropolis bar!

(Metropolis Club se zove. Ne bar. Ali rima ne paše.) Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu, pozor! U srijedu, 25. svibnja, zaigrat ćemo prvi ikad Nogometni KRiP, veseli i veliki kviz u potpunosti posvećen svijetu nogometa.

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu pod vodstvom legendarnog televizijskog komentatora Željka Vele zaigrat ćemo kviz od osamdesetak pitanja u kojem će nešto za sebe pronaći ne samo najveći sportski fanatici, već i obični fanovi nogometa koji uz pivo vole pogledati Hajduk – Gzira United. (Too soon?)

Svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja mjesta u Metropolisu pozivamo vas da svoj tim prijavite što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važna napomena: svoje mjesto na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde uplate u roku od 24 sata nakon dobivanja naše ponude. Ulaznice se prodaju isključivo online putem – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije, isti ćemo kviz zaigrati i online putem. S početkom u 20:00 sati, Live stream Nogometni KRiP vodit će naš interni voditelj s glasom idealnim za kasnovečernji prijenos utakmice druge australske lige. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje su stabilna internetska veza i poznavanje razlike između Ronalda i Cristiana Ronalda. Svoj tim možete prijaviti klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u srijedu navečer!

Prijavite se na KRiP Newsletter