Utorak je dan kad se planovi kuju, nedjeljom je KRiP - nek svi čuju! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 12. 02. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Utorak je dan kad se planovi kuju, nedjeljom je KRiP - nek svi čuju!

U nedjelju, 12. veljače, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo novo izdanje našeg kviza općeg znanja – ujedno i šesto kolo zimske lige koja će trajati do kraja ožujka.

S nevjerojatnim nagradnim fondom koji su pripremili naši partneri GRIF, Pappar, GOAT! to go, Palačinke.hr, Ekipa Kombucha i Maredo, zabavit ćemo se uz dvosatni kviz sastavljen od stotinjak pitanja. Pravila igre ne mogu biti jednostavnija: svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura (20kn) po osobi, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve zainteresirane pozivamo da svoj stol rezerviraju kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Nevjerojatno 106. izdanje našeg live stream kviza nudi 90 minuta kvalitetne kvizaške zabave i osamdesetak pitanja za razgibavanje vaših mozgova. Svaka ekipa koja želi igrati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura (50kn), sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza, a materijale za igru kviza dobit ćete čim kupite ulaznicu:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter