Ugostite punicu, pripremite lozu, u nedjelju primite novu općekulturnu dozu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 23. 5. - 20:00 - internet

Ugostite punicu, pripremite lozu, u nedjelju primite novu općekulturnu dozu!

Kraj tjedna polako se bliži, a svi znamo što to znači. U nedjelju, 23. svibnja, s početkom u 20:00 sati igramo novi Live stream Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom Gorana Vugrineca, čovjeka koji zna nabrojati sve Jupiterove satelite, ali si prilikom izgovora “Jean-Jacques” masakrira usnu šupljinu, odigrat ćemo veseli kviz od osamdesetak pitanja tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od ADHD-a i apostola do Zelene akcije i zonske obrane. Osim uobičajenih pubkvizaških “pitanje-odgovor” prepreka, bit će tu i solidan broj asocijacija, zagonetki, ABC pitalica i vrlo tužnih pokušaja crtanja u Paintu.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igranje jest stabilna internetska veza. Okupite svoju ekipu, zapišite si nedjelju navečer u kalendar i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Upalite laptop, napunite mobitele, posudite HDMI kablove, okupite se ispred ekrana ili se putem neke aplikacije povežite s Prosto zrakom žestica leti ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. Kako god odlučite zaigrati KRiP, dat ćemo sve od sebe da vam malo popravimo psihu za početak novog tjedna.

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (23. 5.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter