U petak igramo nesretni Opći KRiP #13 - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 10. 7. 2020. - Metropolis

U petak igramo nesretni Opći KRiP #13

Kako i dolikuje, trinaesto izdanje Općeg KRiP-a odigrat ćemo u petak (10. srpnja) s početkom u 20:00 sati. Mjesto zločina: Metropolis Club, Avenija Dubrovnik 10. Čeka nas novi kviz općeg znanja i kulture sastavljen od stotinjak pitanja, devet kategorija i dva sata (nadamo se) super zabave.

U skladu sa simboličnom brojkom 13 i rezultatima posljednjih izbora, pet-šest pitanja bit će posvećeno stravi i užasu, ali ćemo pokriti sva moguća i nemoguća područja općeg znanja. Maksimalan broj osoba u jednoj ekipi može biti četiri, ulaznicu naplaćujemo 20 kuna po čovjeku, a sve ekipe željne KRiP-ovske kvizaške zabave pozivamo da se prijave što je prije moguće putem ove prijavnice:

Prema općim preporukama i zbog naše želje da vam bude ugodnije, kapacitet Metropolisa značajno je smanjen, na ulazu će vas dočekati sredstva za dezinfekciju, a nakon što je zadovoljio očekivanja prošli tjedan, organizacijskom timu priključio se novi član – termalna stanica Mirko. Na samom ulazu u Metropolis ovaj glorificirani samostojeći toplomjer beskontaktno će vam skenirati čelo i provjeriti da nemate temperaturu.

Okupite ekipu, rezervirajte stol ispunjavanjem prijavnice i vidimo se na nesretnom trinaestom KRiP-u!

Prijavite se na KRiP Newsletter