U nedjelju je novi KRiP - odluka je pala, a ovaj naslov se uopće ne rimuje (šala) - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 28. 3. - 20:00 - internet

U nedjelju je novi KRiP - odluka je pala, a ovaj naslov se uopće ne rimuje (šala)

Obrisali smo proljetni snijeg s laptopa da najavimo naš novi, 24. po redu kviz općeg znanja i kulture. U nedjelju, 28. ožujka, s početkom u 20:00 sati održat ćemo novi Live stream Opći KRiP, kviz sastavljen od osamdesetak pitanja i šest-sedam kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Abu Dhabija i apostola do Zorana Ferića i Zrmanje. Kviz će voditi nekadašnji komentator RTL-ovog Total Wipeouta Goran Vugrinec. Uz standardna direktna kvizaška pitanja, bit će tu i pitanja s ponuđenim odgovorima, zagonetke, rebusi, asocijacije i poneki masakr iz Painta.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, okupite svoju ekipu od maksimalno pet članica/članova, rezervirajte nešto manje od dva sata u nedjelju navečer za kvalitetnu kvizašku zabavu i prijavite svoj tim klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Otvorite ono vino koje čuvate za specijalne prilike, okupite bližnje ispred ekrana, a pomoću neke od brojnih aplikacija za komunikaciju možete se i povezati sa Širokim vokabularom Filipa Hrgovića ili kako se već zove vaša uobičajena pubkvizaška družina. Na koji god način odlučite zaigrati KRiP, ponovno ćemo vas pokušati podsjetiti na ona lijepa vremena kad nitko nije znao tko je Kruno Capak!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (28. 3.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter