Triquizzard Tournament u Metropolisu: Vrijeme je za Harry Potter kvizove! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 11. 10. - 19:30 - Metropolis

Triquizzard Tournament u Metropolisu: Vrijeme je za Harry Potter kvizove!

Curiosity is not a sin… But we should exercise caution with our curiosity… yes, indeed.

Dragi Potterheadovi, dobro nam došli na uuuužasno uzbudljiv HARRY POTTER TRIQUIZZARD TOURNAMENT! Jedva smo dočekali da vas obavijestimo o kvizaškom turniru koji je u pripremi već neko vrijeme. Riječ je o pet kvizova koji su organizirani u obliku lige o Harry Potter OG sedam knjiga i osam filmova. Tri mjeseca odgovarat ćete na pitanja u sklopu vaše kvizaške ekipe, a vrhunac nas čeka u prosincu, kad ćemo zaigrati veliko finale i saznati koja je najnabrijanija ekipa koja će ponijeti kući…

TROMAGIJSKI PEHAR. Doslovno.

Imate vremena pročitati sve knjige i pogledati sve filmove tako da organizirajte Potter maratone i neka igre započnu! Pripremili smo i ogroman nagradni fond kojim ćemo vas nagrađivati iz kviza u kviz, s ekstra nagradnom kulminacijom – naravno – na finalnom kvizu.

Prvi kviz u sklopu Triquizzard Tournamenta odigrat ćemo u srijedu, 11. listopada u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) s početkom u 19:30 sati. Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 15 eura pred početak kviza, a kako je kapacitet prostora ograničen, sve zainteresirane ekipe pozivamo da se prijave što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: kapacitet prostora je ograničen i važno je da rezervirate stol na vrijeme, ali prije rezervacije provjerite dostupnost i interes ostatka vaše ekipe.

Termini ostalih kvizova u Triquizzard Tournamentu su 25. 10. (srijeda), 8. 11. (srijeda), 22. 11. (srijeda) i 6. 12. (srijeda) – svi u Metropolisu, svi s početkom u 19:30 sati. Za svaki kviz bit će potrebno ponovno prijaviti ekipu.

Čekamo vas u srijedu, 11. 10., na našem prvom Harry Potter kvizu!

Prijavite se na KRiP Newsletter