Treće kolo zimske lige u Gardenovoj kupoli! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 24. 1. - 20:00 - The Garden Brewery

Treće kolo zimske lige u Gardenovoj magičnoj kupoli!

Približava se novi termin jedinstvene kvizaške zabave u grijanoj kupoli pivovare Garden!

U utorak, 24. siječnja, s početkom u 20:00 sati u zimskoj kupoli smještenoj u vrtu The Garden Breweryja (Slavonska avenija 26/1) odigrat ćemo naš novi kviz općeg znanja. Uz prefini nagradni fond koji su osigurali naši pokrovitelji Garden i Full Circle, zabavit ćemo se uz osamdesetak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja opće kulture, a najbolje i najsretnije ekipe očekuju lijepi nagradni paketi. Iako je riječ o trećem kolu HALABUKE – kviz lige u zimskoj kupoli, dobro ste nam došli neovisno o tome želite li sudjelovati u ligi ili ne.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta kupole sve zainteresirane pozivamo da se prijave odmah klikom na ovu prijavnicu:

Nakon ispunjavanja i predaje prijavnice, na ekranu će vam se pojaviti poruka da je vaša prijava zaprimljena – to znači da vas u utorak u kupoli čeka rezervirani stol. U slučaju da prijavite svoju ekipu, ali naknadno shvatite da ipak ne možete prisustvovati, budite dragi i javite nam da ne dolazite kako bismo mogli vaše mjesto ponuditi nekoj od ekipa koje nisu upale.

Čekamo vas u Gardenu u utorak!

Prijavite se na KRiP Newsletter