Tko je otkrio vodik, dokad je samostalna bila Pešta: U nedjelju nova kripokvizaška fešta! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 05. 02. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Tko je otkrio vodik, dokad je samostalna bila Pešta: U nedjelju nova kripokvizaška fešta!

U nedjelju, 5. veljače, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) podružit ćemo se uz najnovije izdanje našeg velikog kviza općeg znanja. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zabavit ćemo se uz stotinjak pitanja iz svih mogućih područja znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe genijalan nagradni fond pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Metropolis Club, El Toro, Francuska priča i Escape Art.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku (20 kn), a želite li rezervirati svoje stol u Metropolisu, požurite kupiti ulaznicu putem Entrija:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu nije moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Nastavljamo, naravno, i tradiciju live stream kvizova za sve vas kojima je Metropolis predaleko ili više uživate u igranju iz udobnosti vlastitih naslonjača. S početkom u 20:00 sati odigrat ćemo online kviz od osamdesetak pitanja koji jamči devedeset minuta kvalitetnog kvizaškog provoda, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke nagradne pakete. Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura (50 kn), a materijale za igru dobit ćete čim kupite ulaznicu ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter