Tko je John Oliver, što je eponim: U nedjelju navečer KRiP-ov live stream! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 22. 11. - 21:00 - internet

Tko je John Oliver, što je eponim: U nedjelju navečer KRiP-ov live stream!

Sedmo po redu live stream izdanje našeg Općeg KRiP-a, kviza općeg znanja i kulture, odigrat ćemo u nedjelju, 22. studenog, s početkom u 21:00 sat. Kviz od osamdeset pitanja i šest kategorija vodit će proslavljeni stand-up komičar i amaterski botaničar Goran Vugrinec Goc, a tijekom nešto manje od dva sata igre pokušat ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Aljaske i Amy Winehouse do Zlatana Ibrahimovića i Zaratustre. Kao što ste možda već primijetili, KRiP-ov kviz neće se sastojati samo od standardnih pitanja, bit će tu i mozgalica, rebusa, anagrama, ABC pitanja i mnogočega drugoga.

Svaka ekipa koja želi zaigrati kviz smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a neovisno o broju članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna. Ako ste zainteresirani za Live stream Opći KRiP #7, okupite ekipu i prijavite se putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (jedan za prvi dio kviza, jedan za drugi). Kviz će se u nedjelju u 21:00 emitirati na KRiP-ovom Twitch kanalu – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakoga dijela kviza proći ćemo kroz sve točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici. O točnom vremenu objave poretka bit ćete obaviješteni za vrijeme prijenosa – on ovisi isključivo o broju ekipa koje odluče sudjelovati.

Svoju ekipu možete sastaviti od ukućana, možete se s bocom vina, gajbom piva ili paletom Cole okupiti kod prijatelja doma, a na raspolaganju vam je i sva sila modernih aplikacija za povezivanje sa svojim kvizaškim društvom. Sve što vam treba je stabilna internet veza. 🙂 Kako god odlučite zaigrati, mi ćemo dati sve od sebe da vas nakratko zabavimo, možda nešto naučimo i generalno skrenemo misli na pozitivu.

Kratke upute

1) prijavite ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun i dva obrasca za igru (za prvi i drugi dio kviza)

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 21:00 u nedjelju (22. 11.)

5) gledate i slušate kviz ovdje na Twitchu točno u 21:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i vidite jeste li riješili bolje od Branimira iz stana iznad!

Sljedeći kvizovi

Stalkajte KRiP na Facebooku

Pretplatite se na KRiP Newsletter