Testirajte svoj znanje uz neizbježan fer plej: S KRiP-om u nedjelju proslavite jubilej! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 27. 2. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Testirajte svoje znanje uz neizbježan fer plej: S KRiP-om u nedjelju proslavite jubilej!

U nedjelju, 27. veljače, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu odigrat ćemo jubilarni 50. po redu Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Uz stand-up komičara i velikog fana kvizova Gorana Vugrineca za mikrofonom, zaigrat ćemo još jedan veseli, šareni i dinamični kviz sastavljen od stotinjak pitanja raspoređenih u devet kategorija. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog vrlo ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da svoj tim okupe i prijave se što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Iste večeri s pola sata odmaka, dakle u 20:00 sati, odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Live stream Opći KRiP #61 vodit će naš vrijedni voditelj internist, a pravila su uvijek ista: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Sljedeći kvizovi

Stalkajte KRiP na Facebooku

Pretplatite se na KRiP Newsletter