Temperature rastu, klime se pale: Šanse za dosadu uz KRiP su male! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 18. 06. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Temperature rastu, klime se pale: Šanse za dosadu uz KRiP su male!

Užarenom suncu usprkos naša sova poletjela je prema vašim sandučićima!

U nedjelju, 18. lipnja, u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) zaigrat ćemo novi kviz općeg znanja i kulture, ujedno i jedanaesto kolo naše proljetne lige. Pod vodstvom stand-up wunderkinda Gorana Vugrineca i uz genijalan fond nagrada koje su osigurali naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Metropolis Club, Laser Tag Arena Zagreb i Green Cakes, zabavit ćemo se uz friško ispečeni set od stotinjak pitanja.

Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta pozivamo vas da se prijavite što je prije moguće kupovinom ulaznica ovdje:

U 20:00 sati naš će radijski slavuj otpjevati i online izdanje kviza. Live stream Opći KRiP – čak 123. po redu – trajat će uobičajenih devedesetak minuta, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke tekuće nagrade. Svaka ekipa može imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Ulaznicu za svoju ekipu nabavite ovdje:

Veselimo vam se!

Prijavite se na KRiP Newsletter