Temperatura pada, u kaputima se šeće, KRiP kviz donosi malo zabave i sreće! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 25. 9. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Temperatura pada, u kaputima se šeće, KRiP kviz donosi malo zabave i sreće!

U nedjelju, 25. rujna, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) nastavljamo sa serijalom naših kvizova općeg znanja. Dvosatni kviz sastavljen od stotinjak pitanja vodit će perjanica komičarskog kolektiva LAJNAP, Goran Vugrinec glavom i bradom, a za vas smo – kao i uvijek – pripremili zabavna pitanja i vrhunske nagrade.

Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a kako je broj stolova u Metropolisu ograničen, prijavite se što je prije moguće klikom ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati ćemo pod vodstvom našeg internog voditeljskog kripera zaigrati online izdanje istoga kviza. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam je potrebno za sudjelovanje jest stabilna internetska veza. Za najsretnije ekipe pripremili smo nagradne pakete, a za sve ostale vrhunskih 90 minuta prave kvizaške zabave. Okupite svoj tim, smislite neko kul ime i prijavite se klikom ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter