Super zabava i konkurencija zdrava: Novi KRiP je fešta prava! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 5. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Super zabava i konkurencija zdrava: Novi KRiP je fešta prava!

U nedjelju, 5. studenog, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu ćemo zaigrati naš novi kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca po 124. put ćemo se pokušati super zabaviti uz stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo i genijalan nagradni fond. Iako je riječ o devetom kolu naše jesenske lige, dobro ste nam došli i ako samo tražite jednokratnu večernju zabavu u super atmosferi.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a mjesto za svoju ekipu možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – isti ćemo kviz zaigrati i na internetskim vodama putem platforme Twitch. Kao i uvijek, čeka vas minimalno 90 minuta fine kvizaške zabave, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a svoju maksimalno peteročlanu ekipu možete prijaviti kupnjom ulaznice ovdje:

Vidimo se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter