Sunca baš i nema, jesen nas hladi, a KRiP kvizašku paralelku radi! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 10. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Sunca baš i nema, jesen nas hladi, a KRiP kvizašku paralelku radi!

U nedjelju, 10. listopada, Opći KRiP igrat će se istovremeno u klubu Metropolis i putem live streama.

S početkom u 19:30 sati, pod vodstvom šefa stand-up komedije Gorana Vugrineca u novozagrebačkom klubu Metropolis odigrat ćemo 35. izdanje Općeg KRiP-a. Tijekom nešto više od dva sata igre i stotinjak novih pitanja, pokušat ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Akademije i aluminija do Zle smrti i Zone sumraka. Zahvaljujući našim dragim pokroviteljima, ponovno vas čekaju super nagradni paketi za najbolje i najsretnije.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Kako su nam sigurnost i komocija natjecatelja na prvom mjestu, svi stolovi bit će postavljeni na pristojnom razmaku, sredstva za dezinfekciju bit će postavljena na više mjesta u lokalu, a na ulazu će vam temperaturu brzinski izmjeriti naša termalna stanica.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a svoju ekipu za nedjelju možete prijaviti klikom na ovu brzu prijavnicu:

Gotovo u isto vrijeme, s početkom u 20:00 sati, zaigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Live stream Opći KRiP #46 vodit će prekaljeni kvizaš Luka Puović, a kao i obično, za vas smo pripremili brdo standardnih pubkvizaških pitanja obogaćenih ABC pitalicama, zagonetkama i nakaradnom umjetnošću iz Painta.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim, rezervirajte nedjelju za KRiP i prijavite se klikom na ovaj link:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter