Studeni je stigao, ali to nas ne dira - KRiP opće znanje s guštom testira! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 7. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Studeni je stigao, ali to nas ne dira - KRiP opće znanje s guštom testira!

Nakon prošlotjednog kviziranja u znaku Noći vještica, vraćamo se dobrom, starom općem znanju. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca u nedjelju, 7. studenog, s početkom u 19:30 sati u Metropolis clubu odigrat ćemo 38. po redu izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Za vas smo pripremili novi set od stotinjak pitanja i devet kategorija, a kao i uvijek, Metropolis smo situaciji prilagodili najbolje što možemo: stolovi su postavljeni na pristojnom razmaku, kapacitet je drastično smanjen, sredstva za dezinfekciju ima više nego craft piva, a na ulazu vas dočekuje naša termalna stanica.

Važna napomena: ulaznice se kupuju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a zbog malog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da se prijave što je prije moguće putem ove poveznice:

Gotovo u isto vrijeme održat ćemo i online izdanje istoga kviza. U nedjelju, 7. studenog, s početkom u 20:00 sati pod vodstvom našeg samozatajnog kvizaškog maga zaigrat ćemo Live stream Opći KRiP #49. Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim, zapišite si KRiP u nedjeljni raspored i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Za najbolje i najsretnije pripremili smo super nagradni fond. Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter