Što je melioracija, tko je Humpty Dumpty: Ne propustite KRiP, 31. se pamti! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 16. 5. - 20:00 - internet

Što je melioracija, tko je Humpty Dumpty: Ne propustite KRiP, 31. se pamti!

48. rođendan Tori Spelling obilježit ćemo novim kvizom općeg znanja i kulture. U nedjelju, 16. svibnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 31. po redu Live stream Opći KRiP. Pod vodstvom novinara, povjesničara, stand-up komičara i ljubitelja kroasana Gorana Vugrineca zaigrat ćemo kviz od osamdesetak pitanja i sedam-osam kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Agrokora i Andromede do Zatona Obrovačkog i zlatne groznice. Uz standardne “pitanje-odgovor” izazove, tu je i cijeli niz asocijacija, zagonetki, ABC pitalica i nerazumno nekvalitetnih uradaka iz Painta.

Ekipna ulaznica iznosi 50 kuna. Ako želite zaigrati kviz, samo okupite ekipu od maksimalno pet članica/članova, obnovite zalihu čipsa i piva, rezervirajte nedjelju navečer za najbolju kvizašku zabavu i prijavite se putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite familiju pred ekranom, ugostite nekoliko dragih prijatelja ili se putem neke od dostupnih aplikacija povežite s Petar Grašo se brzo snašo ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. U svakom slučaju, potrudit ćemo se protresti vam mozgove i bar malo uljepšati tjedan.

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (16. 5.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter