Što je katoda, koliko je visok Slobode kip – u nedjelju ponovno dvostruki KRiP! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 26. 9. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Što je katoda, koliko je visok Slobode kip – u nedjelju ponovno dvostruki KRiP!

Nakon vrlo veselog i uspješnog povratka u Metropolis kombiniranog s našim tradicionalnim online izdanjem prošle nedjelje, i ovaj tjedan nastavljamo s dvostrukim programom. U nedjelju, 26. rujna, s početkom u 19:30 sati u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) pod vodstvom iskusnog kvizaša i simpatičnog momka Marka Radeljića zaigrat ćemo 33. izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture sastavljenog od sveukupno stotinjak pitanja i devet kategorija. U regularnom dijelu kviza provjerit ćemo vaše znanje iz svih mogućih područja od Abrahama i aluvijalnih ravni do Zelene akcije i Zodijaka, a dvije najuspješnije ekipe mentalne snage odmjerit će u velikom finalu na stejdžu. Za najbolje i najsretnije osigurali smo, dakako, super nagradni fond.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Stolovi su postavljeni na lijepom razmaku, sredstva za dezinfekciju dostupna su gdje god pogledate, a na ulazu će vam dobrodošlicu zaželjeti naša termalna stanica. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a svoj stol na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja kotizacije. Svoju ekipu možete prijaviti ispunjavanjem jednostavne prijavnice dostupne na ovom linku:

Kao i prošli put, paralelno s kvizom koji se igra u Metropolisu odigrat ćemo i live stream izdanje istoga kviza. U nedjelju u 20:00 sati pod vodstvom flegmatičnog majstora Luke Puovića igrat će se Live stream Opći KRiP #44, veliki kviz od osamdeset bodova u kojem ćemo vas ponovno pokušati zabaviti na daljinu. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Okupite ekipu, rezervirajte kraj tjedna za KRiP i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Slušamo se ili vidimo u nedjelju. Pozdrav od ekipe KRiP-a!

Prijavite se na KRiP Newsletter