Što je asonanca, gdje je hipofiza: Jedva čekamo početak idućeg kviza! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 22. 1. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Što je asonanca, gdje je hipofiza: Jedva čekamo početak idućeg kviza!

Novi tjedan donosi novu priliku za super zabavu uz KRiP-ove kvizove!

U nedjelju, 22. siječnja, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) ćemo pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrati 92. po redu izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture. Uz stotinjak pitanja i dva sata odlične zabave, očekuje vas i stvarno dobar nagradni fond koji su pripremili naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, GOAT to go, Maredo, Laser Tag Arena Zagreb i Metropolis Club.

Kviz u nedjelju ujedno je i treće kolo naše aktualne zimske lige, u kojoj sve ekipe na temelju plasmana na kvizu dobivaju određen broj bodova. Ako vas ligaško natjecanje ne zanima previše, svejedno ste dobrodošli!

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku (20 kuna), a kako je kapacitet Metropolisa dosta ograničen, sve zainteresirane pozivamo da se prijave kupovinom ulaznice preko Entrija što je prije moguće da ne ostanu bez mjesta:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo preko Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati, po tradiciji, igrat ćemo online izdanje istoga kviza. Devedesetominutni kviz općeg znanja i kulture vodit će naše interno Baršunasto Grlo koje želi ostati anonimno, a pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura (50 kuna), a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Svoj tim možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter