Sredinom kolovoza ovako stoje stvari, KRiP internetom opet pali i žari! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 19. 8. - 20:00 - internet

Sredinom kolovoza ovako stoje stvari, KRiP internetom još uvijek pali i žari!

Veliku Gospu proslavit ćemo s velikim gospodinom za mikrofonom. U četvrtak, 19. kolovoza s početkom u 20:00 sati pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca odigrat ćemo jubilarno 40. izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Za vas smo pripremili novih osamdesetak pitanja i osam kategorija u kojima ćemo ispitati vaše znanje od alke i amnezije do Zendaye i Zolofta. Uz standardna pubkvizaška pitanja, bit će tu opet nešto slikovnih zagonetki, ABC pitalica, asocijacija i cyber terorizma iz Painta.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za dobru kvizašku zabavu stabilna je internetska veza. Rezervirajte četvrtak navečer za KRiP, okupite svoju ekipu i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u četvrtak u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Ugostite prijatelje u klimatiziranom stanu, počastite se bocom vina na terasi apartmana ili se putem neke od suvremenih aplikacija povežite s Messi plače do prve plaće ili kako se zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. Slušamo se u četvrtak u 20:00 sati!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u četvrtak (19. 8.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter