Sredina je tjedna, vikend sve bliže: Najdraži vam KRiP na ekrane stiže! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 20. 3. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Sredina je tjedna, vikend sve bliže: Najdraži vam KRiP na ekrane stiže!

U nedjelju, 20. ožujka, odigrat ćemo još jedan uzbudljivi i opušteni kviz općeg znanja i kulture.

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu ćemo pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrati Opći KRiP #53 sastavljen od stotinjak pitanja i devet kategorija. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja mjesta sve zainteresirane pozivamo da se prijave što je prije moguće klikom na ovu poveznicu:

Kao i uvijek, ulaznice se mogu kupiti isključivo online putem. Fizičku ulaznicu nećete moći kupiti u Metropolisu.

Važna napomena: nakon što prijavite ekipu i dobijete ponudu, pošaljite nam potvrdu uplate u roku od 24 sata kako bismo vam mogli rezervirati stol.

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – pod vodstvom KRiP-ovog amaterskog radijskog voditelja i profesionalnog kvizaša odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Live stream Opći KRiP #64 ponudit će novih osamdeset pitanja i osam kategorija, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova – ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna. Okupite svoj tim, smislite neko kul ime i prijavite se klikom na prijavnicu:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter