Smažite šunku, obojite jaja, a navečer odigrajte KRiP do kraja! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 4. 4. - 20:00 - internet

Smažite šunku, obojite jaja, a navečer odigrajte KRiP do kraja!

Kao što nam je postala tradicija u posljednjih godinu dana, otkako su “sljedeća dva tjedna ključna”, kraj tjedna proslavit ćemo dvosatnim kvizom općeg znanja i kulture u kojem ćemo ispitati sva područja vašeg znanja od Amelie i atrofije do Zaka Ivana i Zlatarevog zlata. U uskrsnu nedjelju, 4. travnja, s početkom u 20:00 sati pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca odigrat ćemo Live stream Opći KRiP #25. Uz standardna pubkvizaška pitanja, ABC pitalice, zagonetke i asocijacije, za vas smo izdvojili i neke bisere iz zbornika naivne umjetnosti iz Painta.

Sve što vam treba da biste zaigrali naš kviz je stabilna internetska veza, ekipa od maksimalno pet članica/članova i malo želje za dobrom kvizaškom zabavom. Ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna. Okupite tim, rezervirajte dva sata za nas u nedjelju i prijavite ekipu klikom na ovaj link:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Ohladite pivu, servirajte vino, pozovite prijatelje ili susjede da vam se pridruže, a uvijek se možete i povezati sa Sretnim djetinjstvom Blooma Tatarinova, ili kako se već zove vaša standardna ekipa za pub kvizove. Kako god zaigrali, znate da možete računati da ćemo vam pokušati donijeti malo veselja. 🙂

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (4. 4.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter