Složili smo raspored pa poručujemo svijetu - u nedjelju Metropolis, u ponedjeljak na netu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 17. 10. - 19:30 - Metropolis // ponedjelja, 18. 10. - 20:00 - internet

Složili smo raspored pa poručujemo svijetu - u nedjelju Metropolis, u ponedjeljak na netu!

U nedjelju, 17. listopada s početkom u 19:30 sati u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo 36. po redu izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom kapetana ekipe S-TIM, Marka Radeljića, ponovno ćemo se zabaviti uz novi set od stotinjak pitanja tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Antante i Aquamana do Zelde Fitzgerald i Zrmanje. Za najbolje i najsretnije ekipe, dakako, pripremili smo fenomenalan nagradni fond.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Svi stolovi u Metropolisu postavljeni su na lijepom razmaku, sredstva za dezinfekciju nalaze se na više punktova u lokalu, a termalna stanica dočekat će vas na ulazu u klub.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a nakon što okupite svoj tim i rezervirate nedjelju navečer za nas, samo kliknite na ovu jednostavnu prijavnicu:

Odmah idući dan – u ponedjeljak, 18. listopada – s početkom u 20:00 sati pod vodstvom organizatora KRiP-a Denija Zgonjanina odigrat ćemo i live stream izdanje istoga kviza. Live stream Opći KRiP #47 trajat će dva sata, a želite li sudjelovati, samo se pobrinite da vam ekipa nema više od pet članica/članova i da imate stabilnu internetsku vezu. Ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a svoj tim možete prijaviti ovdje:

Kriperi, vidimo se u nedjelju, a slušamo u ponedjeljak!

Prijavite se na KRiP Newsletter