Sljedeći tjedan dupli program: Uz 10. Opći KRiP, tu je i KRiP-ov kup! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 17. 6. // petak, 19. 6. - Metropolis

Sljedeći tjedan dupli program: Uz 10. Opći KRiP, tu je i KRiP-ov kup!

Idući tjedan u Metropolis clubu ponovno ćemo imati dvostruki kvizaški program. U srijedu, 17. 6., s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo jubilarno deseto izdanje Općeg KRiP-a, našeg standardnog kviza općeg znanja i kulture, a u petak, 19. 6., u 20:00 sati počet će prvo nevirtualno izdanje KRiP-ovog kupa, kviza općeg znanja specifične, drukčije strukture.

Nakon devet izdanja u Metropolisu, Opći KRiP ne treba previše predstavljati: riječ je o dvosatnom kvizu sastavljenom od stotinjak pitanja i devet različitih kategorija. Dvije najbolje ekipe sukobit će se u velikom finalu na pozornici.

KRiP-ov kup, s druge strane, dosta je drukčiji. Ovaj kviz općeg znanja od sveukupno 90 pitanja podijeljen je u šest kategorija, a svaka se kategorija sastoji od dvije tematske cjeline. Igrat ćemo tako Science, Bitch! (televizija, znanost), Juru Stublića i Film (glazba, film), Sliku Doriana Graya (književnost, likovna umjetnost), Put oko svjeta u 80. dana (geografija, jezik), Povijesni uspjeh Marina Čilića (povijest, sport) i Pokret nesvrstanih. I u prvom i u drugom dijelu kviza svaka ekipa moći će odabrati po jednu kategoriju u kojoj će im se bodovi duplati. Uz veliku čast i pokoju super nagradu, pobjednička ekipa na kraju će večeri kući ponosno ponijeti i jedan lijepi trofej.

Oba kviza vodit će iskusni kvizaš Luka Puović. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a kako bismo osigurali što ugodnije igranje uz maksimalno držanje preporuka stručnjaka, kapacitet kluba značajno smo smanjili. Želite li zaigrati Opći KRiP #10, KRiP-ov kup ili možda oba kviza, prvo se dogovorite s vašim ekipama i zatim rezervirajte stol putem ovih prijavnica:

Prijavite se na KRiP Newsletter