Sklonite se od kiše, zaštitite se od bure: KRiP za vikend nudi malo opće kulture! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 20. 2. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Sklonite se od kiše, zaštitite se od bure: KRiP za vikend nudi malo opće kulture!

Solidno smo zakoračili u novi tjedan, što znači da je vrijeme za novu najavu. U nedjelju, 20. veljače, ponovno je na rasporedu naš novi kviz općeg znanja i kulture koji ćemo paralelno zaigrati u Metropolis Clubu i na live streamu.

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolisu ćemo pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca odigrati Opći KRiP #49. Ovaj veseli kviz od stotinjak pitanja trajat će nešto više od dva sata, a za najbolje i najsretnije ekipe opet smo pripremili genijalan nagradni fond. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a zbog vrlo ograničenog broja mjesta pozivamo vas da se okupite i prijavite što je prije moguće.

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije, dakle u 20:00 sati, zaigrat ćemo Live stream Opći KRiP 60. Uz ugodan radijski glas našeg voditeljskog anonimca nastavit ćemo naše tradicionalno nedjeljno kvizaško druženje na internetskim valovima. Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter