Servirajte vino, upalite svijeće: uz KRiP provedite valentinovsko veče! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 14. 2. - 20:00 - internet

Servirajte vino, upalite svijeće: uz KRiP provedite valentinovsko veče!

Ovogodišnji Dan zaljubljenih provest ćemo uz zaljubljenike u kvizove. U nedjelju, 14. veljače, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo novi, 18. po redu Live stream Opći KRiP. Naš veliki kviz općeg znanja i kulture vodit će hiperaktivni stand-up komičar Goran Vugrinec, a tijekom dva sata igre postavit ćemo vam 80 pitanja iz svih mogućih područja znanja od alpaka i Andromede do Zdravka Marića i zimskih olimpijskih igara. Uz uobičajene pubkvizaške “pitanje-odgovor” izazove, pripremili smo vam i poštenu dozu asocijacija, zagonetki i antireklama za Paint.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam je potrebno za igru je malo znatiželje i stabilna internetska veza. Želite li zaigrati Opći KRiP, okupite svoju ekipu, zapišite si nedjelju navečer u kalendare i prijavite se klikom na ovo:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju ekipu za kviz možete sastaviti od obiteljskih članova, susjeda ili cimera, a čitava galerija dostupnih aplikacija omogućuje vam povezivanje sa Zdravstvenim savjetima Dejana Lovrena ili kako vam se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. Kako god se odlučili zaigrati KRiP, pokušat ćemo vam dodatno uljepšati romantičnu večer pitanjima o kugi, ratovima i preljubima!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (14. 2.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i kvalitetno zaokružite još jedan tjedan!

Prijavite se na KRiP Newsletter