S ovakvim pozivima KRiP se ne šali - dođite na HALABUKU, opći kviz u Hali! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 15. 7. - 19:30 - Hala

S ovakvim pozivima KRiP se ne šali - dođite na HALABUKU, opći kviz u Hali!

Nakon sedam mjeseci organiziranja kvizova isključivo na Twitchu, konačno se vraćamo na teren i to sa specijalnim izdanjem kviza općeg znanja. U četvrtak, 15. srpnja, s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo HALABUKU, naš novi kviz općeg znanja i kulture sastavljen od osamdeset pitanja i osam kategorija. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, kviz ćemo odigrati u Hali, superkul koncertno-festivalskom otvorenom prostoru smještenom u (zagrebačkoj) Heinzelovoj 96A.

Za vas smo pripremili veseli dvosatni kviz sa super pitanjima i još boljim nagradama, a s nekim kategorijama HALABUKE već ste upoznati ako ste posljednjih mjeseci igrali naše online KRiP-ove. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a zbog ograničenog broja mjesta rezervacija stolova i naplata ulaznica vršit će se isključivo online putem. Dakle, okupite svoju ekipu i prijavite se ovdje:

Kod prijave ekipe pripazite da točno označite broj članova koji dolaze na kviz. Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje HALABUKE. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun i potvrda da ste rezervirali mjesto na kvizu. HALABUKA će započeti u četvrtak u 19:30 sati, a poželjno je da dođete barem petnaestak minuta ranije da se u miru smjestite i zauzmete svoj stol.

Kviz će se održati uz maksimalno pridržavanje svih mogućih i nemogućih mjera, a sa sredstvima za dezinfekciju susretat ćete se češće nego s voditeljevim dobrim šalama. Svi stolovi bit će postavljeni na odgovarajućem razmaku, za svaku je ekipu osigurano dovoljno prostora, a posjetitelje molimo da se i sami pridržavaju svih propisanih mjera. Vidimo se u četvrtak na prvoj HALABUCI!

Nekoliko važnih napomena:

1) Ulaznice za kviz prodaju se isključivo online putem. Na samom kvizu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

2) U slučaju otkazivanja dolaska vaše ekipe ne postoji opcija povrata novca – u slučaju da je riječ o višoj sili, vaše kotizacije prebacit ćemo na buduće kvizove u KRiP-ovoj organizaciji.

3) U slučaju da prijavite ekipu od, recimo, tri člana, dobijete ponudu i kasnije račun, a naknadno shvatite da se još dvije osobe žele priključiti vašoj ekipi, samo nam se javite na mail kako bismo vam mogli poslati još jednu ponudu za te igračice ili igrače koji su se naknadno priključili.

Prijavite se na KRiP Newsletter