S nostalgijom se vraćamo kraju prošlog vijeka - naš besplatni kviz o devedesetima vas čeka! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 28. 4. - 20:00 - internet

S nostalgijom se vraćamo kraju prošlog vijeka - naš besplatni kviz o devedesetima vas čeka!

S obzirom na to da su naši besplatni nogometni i glazbeni kviz prošli tako lijepo i ugodno, odlučili smo vas počastiti još jednom tematskom poslasticom. U srijedu, 28. travnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo KRiP: Devedesete, posebno izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture posvećeno u potpunosti, pogodili ste, devedesetima godinama prošlog stoljeća. Pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca, koji je u to vrijeme markirao (picavao, frentao) prirodu i društvo vucarajući se po Maksimiru, zaigrat ćemo veseli i nostalgični kviz od 90 minuta tijekom kojeg ćemo provjeriti koliko se dobro sjećate osoba, pjesama, filmova, serija i događaja koji su obilježili vaše i naše djetinjstvo ili mladost. Kviz ćemo odigrati na našem novom Twitch kanalu, a s obzirom na to da nema nikakvih kotizacija, nema potrebe ni da nam se prijavljujete. Sve poveznice potrebne za igru nalaze se lijepo boldane dolje ispod teksta.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije imati maksimalno pet članica/članova, a sve što vam treba za sudjelovanje je stabilna internetska veza. Ovdje se nalaze dva obrasca potrebna za igru (jedan za prvi, drugi za drugi dio kviza) i link na kojem će biti prijenos kviza:

KRiP: Devedesete – Twitch kanal

obrazac – 1. dio kviza

obrazac – 2. dio kviza

Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite svoju ekipu, ponovite hitove Backstreet Boysa i pridružite nam se na ovom sentimentalnom putovanju kroz vrijeme!

 

Prijavite se na KRiP Newsletter