S ekipom kroz KRiP jačaš veze, drž'te fige da pitanja nisu bezveze! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 31. 1. - 20:00 - internet

S ekipom kroz KRiP jačaš veze, drž'te fige da pitanja nisu bezveze!

Prvi mjesec 2021. godine zatvorit ćemo u KRiP-ovom stilu: u nedjelju, 31. siječnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo šesnaesto po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a. Za vas smo pripremili novi veliki kviz općeg znanja i kulture s osamdeset pitanja i šest kategorija, a tijekom dva sata trajanja stand-up komičar i hodajući promotor konzervirane tune Goran Vugrinec ispitat će vaše znanje iz svih mogućih područja od Abrahama i agrikulture do zečeva i Zlatokose. Kao i uvijek, uz standardna pubkvizaška pitanja, bit će tu i ABC pitalice, asocijacije, zagonetke i djela iz Painta koja sugeriraju da se program ustvari trebao zvati Pain.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica (neovisno o broju članova) iznosi okruglih 50 kuna, a ako imate malo dobre volje, slobodnog vremena i stabilnu internetsku vezu, okupite svoju ekipu i prijavite se putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju ekipu možete sastaviti od članova obitelji, cimera, pazikuće, a zahvaljujući paleti jednostavnih aplikacija za daljinsku komunikaciju, ništa vas ne sprečava da se povežete s Motivacijskim govorom Line Červara ili kako je već ime vašoj standardnoj ekipi za pub kvizove. Kako god da se nazovete, mi ćemo se svakako potruditi donijeti vam malo veselja prije još jednog ponedjeljka!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (31. 1.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i usput ponovite razliku između imperativa i imperfekta!

Prijavite se na KRiP Newsletter