Rujan kuca na vrata, bježanja nema: Kišu pitanja KRiP vam sprema! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 4. 9. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Rujan kuca na vrata, bježanja nema: Kišu pitanja KRiP vam sprema!

Prvi kviz u novom mjesecu odigrat ćemo već u nedjelju, 4. rujna.

S početkom u 19:30 sati, u našoj bazi Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) stand-up majstor Goran Vugrinec provest će nas kroz zabavan dvosatni kviz općeg znanja i kulture s više od stotinu pitanja. Uz podršku naših fenomenalnih pokrovitelja (Grif, Pappar, El Toro, Palačinke.hr, Laser tag arena Zagreb, GREEN CAKES, Metropolis Club), za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo genijalan nagradni fond, a ako vas nagrade ne zanimaju previše, znajte da nudimo odličnu kvizašku zabavu u uvijek opuštenoj atmosferi.

Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta kluba sve zainteresirane pozivamo da se prijave još jučer:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije (20:00 sati), zaigrat ćemo i online verziju kviza preko Twitcha. Uz sanjiv glas našeg internog radijskog voditelja čeka vas 90 minuta zabavnog čeprkanja po vašim mozgovima. Okupite ekipu od maksimalno pet osoba, smjestite se na kauč pred ekranom, povežite se s dalekim rođacima ili prijateljima i uživajte u najboljoj kvizaškoj zabavi. Ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza.

Nedjelja je dan za KRiP!

Prijavite se na KRiP Newsletter