RokOtok i KRiP vas pozivaju na kviz o 2010-ima! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 30. 6. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

RokOtok i KRiP vas pozivaju na kviz o 2010-ima!

Vrijeme je za nešto drukčiji kviz u našoj organizaciji. U četvrtak, 30. lipnja, u suradnji s udrugom RokOtok održat ćemo kviz općeg znanja i kulture u potpunosti posvećen prošlom desetljeću. Kao i obično, kviz će se paralelno igrati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) te putem live streama, a sav prihod od kvizova ići će direktno RokOtoku, čiji nas projekt nastavlja oduševljavati iz godine u godinu. Svi podaci potrebni za uplatu nalaze se na obrascu za prijavu (dolje).

Važna napomena: u opisu plaćanja, molimo vas, napišite samo “donacija”. 

Kviz u Metropolisu počet će u 19:30 sati, a vodit će ga glavom i bradom Domagoj Jakopović Ribafish. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a sve što trebate napraviti da biste si rezervirali mjesto na kvizu je ispuniti ovu prijavnicu ispod, u sklopu koje ćete uploadati i potvrdu uplate RokOtoku. Kao što smo rekli, cijena je 20 kuna po osobi, ali kako je riječ o humanitarnom kvizu, slobodno podržite RokOtok i većim iznosom ako vam dobra volja i novčanik dozvoljavaju:

S odmakom od pola sata započet će i online izdanje kviza. U 20:00 sati ćemo pod vodstvom našeg internog kripovskog voditelja odigrati isti kviz, a pravila za sudjelovanje još su jednostavnija: svaka ekipa može imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna (slobodno donirajte više ako želite), a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza.

KRiP, Rokotok i Ribafish vas pozdravljaju i vesele vam se u četvrtak!

Prijavite se na KRiP Newsletter