Rezerviraj nedjelju, okupi tim, odigraj KRiP-ov live stream! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 1. 11. - 21:00 - internet

Rezerviraj nedjelju, okupi tim, odigraj KRiP-ov live stream!

Dragi svi,

s velikim veseljem javljamo vam da se KRiP kviz, naš kviz općeg znanja i kulture, vraća u online vode!

Nakon što smo za vrijeme lockdowna održali sveukupno deset kvizova, od čega tri u live stream formatu, zbog velikog interesa ekipa koje više ne možemo primati u Metropolis Club odlučili smo se vratiti live streamu uz koji smo se lijepo zabavljali prije otprilike pola godine.

U nedjelju, 1. studenog, s početkom u 21:00 sat odigrat ćemo dvosatni kviz sastavljen od osamdesetak pitanja i šest raznovrsnih kategorija. Pod vodstvom stand-up komičara i velikog kvizomana Gorana Vugrineca Goca pokrit ćemo velik dio širokog spektra općeg znanja i kulture, a osim standardnih pubkvizaških pitanja, tu će biti i asocijacija, brzinskih ABC pitanja, hintova, igre riječima i mnogočega drugoga što možda već i očekujete od KRiP-ovog kviza.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a jednu ekipnu ulaznicu naplaćujemo 50 kuna. Ako želite zaigrati, neka kapetan ili kapetanica prijavi vašu ekipu putem ove prijavnice:

Uz potvrdu da ste prijavljeni, dobit ćete i našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za sudjelovanje. Nakon plaćanja, poslat ćemo vam dva obrasca za igru (po jedan za svaki dio kviza). Kviz ćemo streamati putem Twitcha u nedjelju u 21:00 sat, a nakon što odigramo pojedini krug, kapetani/ce će obrasce svojih ekipa predavati nama na ispravljanje. Vaša ekipa može biti sastavljena od ukućana, možete i sami testirati svoje znanje, a toplo preporučujemo da se povežete sa svojim kvizaškim društvom putem jednog od čuda moderne tehnologije. U svakom slučaju, pobrinite se da imate stabilnu internetsku vezu koja vam neće ometati gušt igranja.

Nakon kviza počet ćemo ispravljati vaše obrasce i sastavljati konačnu rang listu, koju ćemo objaviti na našoj Facebook stranici, pa možete škicnuti kako stojite u odnosu na ekipe iz cijele Hrvatske. 🙂 O vremenu objave rang liste obavijestit ćemo vas na live streamu, a ono ovisi samo o broju ekipa koje sudjeluju.

Kratke upute

1) prijavite ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu

3) nakon plaćanja, primite dva obrasca za igru (za prvi i drugi dio kviza)

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 21:00 u nedjelju (1. 11.)

5) gledate i slušate kviz ovdje na Twitchu točno u 21:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter