Rekreacija za mozak uz čašu vina: KRiP nedjeljom umjesto koncerta ili kina! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 16. 1. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Rekreacija za mozak uz čašu vina: KRiP nedjeljom umjesto koncerta ili kina!

Novi tjedan, nova prilika za najzabavnije moguće vježbanje mozga.

U nedjelju, 16. siječnja zaigrat ćemo drugo ovogodišnje izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Kao i uvijek, kviz će se paralelno igrati uživo te putem live streama.

Važna napomena: ulaznice se kupuju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

S početkom u 19:30 sati, pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca u novozagrebačkom Metropolis Clubu odigrat ćemo 44. po redu izdanje našeg općeg kviza. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo super nagradni fond. Želite li zaigrati KRiP u Metropolisu, samo okupite ekipu i prijavite se klikom na ovu prijavnicu dok ima mjesta:

Paralelno s Metropolisom, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo live stream izdanje istoga kviza. Kao i uvijek, čeka vas 80 zabavnih pitanja podijeljenih u osam kategorija, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članova, a ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna. Okupite svoj tim, rezervirajte nedjelju navečer za nas i prijavite se klikom na sljedeći link:

Vidimo se i čujemo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter