Puno je izbora, ali prava opcija je jedna: S KRiP-om proslavite kraj tjedna! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 22. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Puno je izbora, ali prava opcija je jedna: S KRiP-om proslavite kraj tjedna!

Od azbesta do zoroastrizma, od Ally McBeal do Zimbabvea, Opći KRiP jaše dalje i raširenih vas ruku čeka da s njim proslavite kraj novog tjedna.

U nedjelju, 22. listopada, s početkom u 19:30 sati super ćemo se zabaviti uz novo izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom strastvenog amaterskog astronoma i karting doktora Gorana Vugrineca, koji u slobodno vrijeme fušari kao jedan od najboljih domaćih stand-up komičara, odigrat ćemo sedmo kolo naše jesenske kvizaške lige u Metropolisu. Kao i svaki put, dočekat ćemo vas sa stotinjak novih pitanja, super nagradama naših pokrovitelja, odličnom atmosferom, velikim izborom pića na šanku i mirisom vrućih kokica. Ako vas ligaško natjecanje zanima koliko i predsjednički izbori u Burkini Faso i samo tražite dobru zabavu za nedjelju navečer, svakako ste nam dobrodošli.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da osiguraju mjesto za svoju ekipu kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati nastavit ćemo našu plovidbu online vodama. Live stream Opći KRiP #133 vodit će naš dragi voditelj Luka, a kao i uvijek, pokušat ćemo vas zabaviti s 90-minutnim kvizom prilikom kojeg ćemo podijeliti i neke nagradne pakete. Svoju maksimalno peteročlanu ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter