Prvo gostujemo na proslavi Praznika rada, a odmah nakon toga novi live stream pada! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 1. 5. - 17:00 Maksimir // 20:00 online

Prvo gostujemo na proslavi Praznika rada, a odmah nakon toga novi live stream pada!

Velika nam je sreća s vama podijeliti lijepu vijest: na poziv Grada Zagreba i uz podršku Centra za kulturu i informacije Maksimir održat ćemo jedno specijalno izdanje našeg kviza u sklopu tradicionalne proslave Praznika rada u zagrebačkom Maksimiru. Pod vodstvom rođenog Maksimirca i stand-up majstora Gorana Vugrineca, ovaj veseli kviz općeg znanja odigrat ćemo pored Male pozornice kod glavnog ulaza u park Maksimir s početkom u 17:00 sati. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osobasudjelovanje na kvizu besplatno je za sve ekipe, ali zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da se obavezno prijave klikom na prijavnicu ispod. Mjesta su vrlo ograničena i očekujemo da se razgrabe!

Kad završimo ovo svečano izdanje kviza u prekrasnom Maksimiru preselit ćemo se na dobro nam poznate online vode. S početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 70. izdanje Live stream Općeg KRiP-a. Kao i uvijek, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebno za igru stabilna je internetska veza. Želite li zaigrati, okupite svoj tim, rezervirajte nedjelju navečer za KRiP i ispunite ovu prijavnicu:

Važna napomena: kvizovi u Maksimiru i na live streamu potpuno su različiti. Ako ste dovoljno ludi za kvizovima, možete komotno odigrati maksimirsko izdanje i zatim se doma smjestiti pred svoje vlastite ekrane na drugu rundu KRiP-ovog razgibavanja vijuga. Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter