Prvo film i TV, onda opće znanje: Super tjedan za KRiP! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 11. 9. // nedjelja, 13. 9. - Metropolis

Prvo film i TV, onda opće znanje: Super tjedan za KRiP!

Nakon polugodišnje pauze ponovno ćemo organizirati pravu kvizašku poslasticu za fanove svijeta filma i televizijskih serija. U petak, 11. rujna, s početkom u 20:00 sati u Metropolisu (Avenija Dubrovnik 10) ćemo zaigrati Filmsko-televizijski KRiP, naš kviz prilično deskriptivnog imena. Za vas smo pripremili kvizaški spektakl od stotinjak pitanja, izvrsne nagrade i dobru atmosferu, a tijekom ova dva sata s vama ćemo se prisjetiti mnogih razloga zbog kojih smo već desetljećima prikovani za velike i male ekrane.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a kapacitet Metropolisa jako je ograničen u skladu sa svim preporukama. Također, na ulazu i šanku bit će postavljena sredstva za dezinfekciju. Želite li rezervirati mjesto za svoju ekipu, ispunite ovu prijavnicu:

Dva dana kasnije, u nedjelju, 13. rujna, u 19:00 sati na istom ćemo mjestu zaigrati naš kviz općeg znanja i kulture – Opći KRiP #21. Kao i uvijek, čeka vas stotinu pitanja, devet kategorija i, puno bitnije, dva i pol sata dobre kvizaške zabave. Svaka ekipa, po običaju, smije imati maksimalno četiri članice/člana, ulaznicu naplaćujemo 20 kuna po osobi, a zbog ograničenog broja stolova pozivamo vas da okupite tim i prijavite se što je prije moguće klikom na ovu poveznicu:

Veliki pozdrav od ekipe KRiP-a!

Prijavite se na KRiP Newsletter